به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از نچرال نيوز، مردم جهان در سال در حدود 500 حادثه طبيعي را تجربه مي کنند و اين در حالي است که اين رقم در اوايل دهه 1980 به 120 مورد مي رسيد.
جالب اينجاست که تعداد وقايع جغرافيايي اتفاق افتاده در طول اين مدت تقريبا ثابت بوده است به همين دليل کارشناسان علت افزايش تعداد حوادث طبيعي را در گرم شدن زمين مي دانند.
از جمله نتايج گرم شدن زمين مي توان به جاري شدن سيل و طغيان رودخانه ها در افريقا، آمريکاي مرکزي ، شرق اروپا و بخشهايي از آسيا اشاره نمود.
مسئله ديگر در حوادث دو دهه اخير غير منتظره بودن و غير قابل پيش بيني بودن بسياري از آنهاست که زندگي بسياري از مردم را دگرگون ساخته است.
طبق گزارشات صليب سرخ جهاني، از سال 1985 تا 1994 در حدود 174 ميليون نفر در سال تحت تاثير حوادث طبيعي قرار گرفته اند و در دهه اخير نيز اين ميزان به 254 ميليون نفر رسيده است که در حدود 70 درصد افزايش را در مدت يک دهه نشان مي دهد.